OPENDAG - Gratis theorieles
Wil je kennismaken met de ATC opleiding tot verkeersvlieger en een gratis theorieles bijwonen? Zit je in het examenjaar, heb je net een studie afgerond of wil je een studieswitch maken en ben je maximaal 28 jaar oud? Donderdagmiddag 25 januari of vrijdagmiddag 9 februari ben je van harte welkom. Aanmelden kan via onderstaand formulier of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., een uitnodiging met routebeschrijving wordt per e-mail toegestuurd. 

Wil jij je oriënteren en meer weten over de ATC Vliegopleiding?
Elke week op de maandag en woensdag zijn informatie & oriëntatiegesprekken mogelijk, je bent van harte welkom langs te komen. Ouders en vrienden zijn ook zeer welkom. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of onderstaand formulier, je mag een voorkeur doorgeven voor een dag en tijd. Kijken wij in onze agenda en gaan we een oriëntatiegesprek voor je inplannen. Een uitnodiging met routebeschrijving wordt per e-mail toegestuurd.

Na een bezoek aan een opendag of oriëntatiegesprek kan ATC een afspraak voor je inplannen bij de European Flight Academy en is de mogelijkheid de Lufthansa faciliteit in Frankfurt, Duitsland te bezoeken met een Engelstalige rondleiding.

Wij vinden het heel belangrijk dat toekomstige piloten goed geïnformeerd zijn over de ATC vliegopleiding en de luchtvaart in het algemeen. Zo ook over de inzet die gevraagd wordt om de ATC opleiding tot verkeersvlieger met goede resultaten te doorlopen.

In verband met trainingen en gesprekken zijn we niet altijd telefonisch bereikbaar, wel proberen we binnen één dag een e-mail te beantwoorden.


Voor verdere informatie:
Charlotte Schmitz-Schot
T: 0548 - 657764
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aircrew Training Center BV
Jan van Galenlaan 14
7441 JD NIJVERDAL
The Netherlands

Voornaam(*)
Graag uw voornaam ingeven

Achternaam(*)
Graag uw achternaam invoeren

Adres
Ongeldige invoer

Postcode
Ongeldige invoer

Woonplaats
Ongeldige invoer

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

E-mail adres(*)
Graag een geldig email adres invoeren

Geboortedatum
Ongeldige invoer

Vooropleiding
Ongeldige invoer

Bericht(*)
Graag uw bericht invoeren

Charlotte Schmitz-Schot

Mede-oprichter Aircrew Training Center
Al tijdens mijn studieperiode maakte ik een link naar de luchtvaart door een werkperiode bij de NV Luchthaven Schiphol, Martinair Holland NV en werk-werkzaamheden bij een Pilot Employment Foundation.

Daarna ben ik gaan werken voor de Familiarization Course bij een Nederlandse vliegopleiding en was mijn werk gericht op de gelijkstelling naar een Nederlands commercieel vliegbrevet, trainingen om familiair te zijn met de Nederlandse luchtvaart, de eerste ontwikkelingen van een Crew Management Training en het ter werkstellen van afgestudeerde piloten.
Het was een ontzettende leuke en dynamische baan. Toch heb ik uiteindelijk voorrang gegeven aan ons gezin met jonge kinderen. 

Toen onze oudste zoon op 13 jarige leeftijd begon met zweefvliegen, kwam de affiniteit met de luchtvaart bij mij weer boven. Het viel mij op dat de Nederlandse vliegscholen veel vliegtraining gesimuleerd geven, terwijl in mijn tijd de praktische ervaring zo belangrijk was.
Het Aircrew Training Center is opgericht vanuit de visie dat juniore piloten een brede basis moeten hebben met zoveel mogelijk vliegervaring en vlieguren.