De Lufthansa Group biedt een mogelijkheid om de studiekosten voor de opleiding tot verkeersvlieger na afronding van de vliegopleiding en na aanname bij een luchtvaartmaatschappij middels het salaris te voldoen. De rente is 0%. Een verwaltungsgebühr, een beheervergoeding en de registratiekosten moet de student aan het begin van de opleiding zelf voldoen. De kosten voor een typetraining worden binnen de Lufthansa Group vergoed door de luchtvaartmaatschappij. 

De ATC betalingsmethoden voor de ATPL opleiding tot verkeersvlieger zijn:
Optie 1. Opleidingskosten in één termijn minus een korting van 1.500,- EURO.
Optie 2. Opleidingskosten in termijnen.
Optie 3. Studievoorschot. Opleidingskosten 3.000,- EURO en 6.000,- EURO voor aanvang van de opleiding. Na aanname bij een luchtvaartmaatschappij binnen de Lufthansa Group wordt 60.000,- EURO met 5% - 15% vanuit het salaris voldaan.

* De Sign-on-Bonus is beschikbaar tot juni 2019.

Startende studenten ontvangen tot juni 2019 een Sign-On-Bonus van 20.000,- EURO, die gebudgetteerd kan worden voor de kosten voor huisvesting en levensonderhoud. Op het moment dat de student daadwerkelijk is gestart met de ATPL theorieopleiding in Bremen wordt de Sign-On-Bonus aan de student uitgekeerd.
Vereist is dat je uiterlijk in februari 2019 de selectieprocedure gaat starten en voor eind juni 2019 aan de opleiding gaat beginnen.


Tijdens een informatiebijeenkomst of een informatief gesprek geven we een toelichting over de betalingsmogelijkheden voor de opleiding tot verkeersvlieger.

 

 

Aircrew Training Center

Opleiding tot verkeersvlieger