Studievoorschot ATC studenten 
De Lufthansa Aviation Training biedt een mogelijkheid om de opleidingskosten middels een studievoorschot te voldoen. Vooraf aan de ATPL of MPL opleiding voldoet de student een verwaltungsgebühr, een beheervergoeding en een eerste termijn, de resterende opleidingskosten kunnen na afronding van de vliegopleiding vanuit het salaris bij de luchtvaartmaatschappij voldaan worden. De rente is 0%. De kosten voor een typetraining worden binnen de Lufthansa Group vergoed door de luchtvaartmaatschappij. 


De ATC betalingsmethoden voor de ATPL opleiding tot verkeersvlieger zijn:

Optie 1. Opleidingskosten in één termijn minus een korting van 1.500,- EURO.
Optie 2. Opleidingskosten in termijnen.
Optie 3. Opleidingskosten middels een studievoorschot; beheervergoeding 3.000,- EURO en eerste termijn 6.000,- EURO voor aanvang van de opleiding. Na aanname bij een luchtvaartmaatschappij binnen de Lufthansa Group wordt 60.000,- EURO met 5% - 15% vanuit het salaris voldaan.

* De Sign-on-Bonus is beschikbaar tot juni 2019.

Startende studenten ontvangen tot juni 2019 een Sign-On-Bonus van 20.000,- EURO, die gebudgetteerd kan worden voor de kosten voor huisvesting en levensonderhoud. Op het moment dat de student daadwerkelijk is gestart met de ATPL theorieopleiding in Bremen wordt de Sign-On-Bonus aan de student uitgekeerd.
Vereist is dat je uiterlijk in februari 2019 de selectieprocedure gaat starten en voor eind juni 2019 aan de opleiding gaat beginnen.


Tijdens een informatiebijeenkomst of een informatief gesprek geven we een toelichting over de betalingsmogelijkheden voor de opleiding tot verkeersvlieger.

 

 

Aircrew Training Center

Opleiding tot verkeersvlieger